lang lopende acties

Jaarabonnement Balmain Extensions
Nieuw bij Perron 28! Haartoevoegingen in 'eerste klas' kwaliteit van Balmain. Mis je wat extra volume of wil je graag langer haar maar wil je geen hoge aanschafkosten dan is dit abonnement perfect voor jou!
Je betaald namelijk de eerste keer in de salon € 130, en daarna nog 11x € 40 per maand, dat automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Easy! Wat je er allemaal voor krijgt lees je hier:
* 3 wefts double hair
* Bij inzetten wordt het uiteraard in model gesneden
* omhoog plaatsen wanneer jij wil!
* Daarbij wordt het elke keer gelijk weer in model gefohnd of gekruld zodat je keer op keer perfect de deur uit gaat!
* een gratis Balmain shampoo naar keuze
* een gratis Balmain conditioner omdat dat er ook bij hoort ;)
* Een speciale hair extension borstel zodat je je lokken goed kan doorkammen.
 
Dit abonnement is ook beschikbaar in 6 wefts zodat je niet alleen volume hebt maar ook gelijk meer lengte, en dan is het maandelijks een bedrag van 65 euro per maand, plus eenmalig het bedrag wat de eerste keer in de salon gelijk betaald wordt van € 220!
 
Jaarabonnement knippen
Zit je regelmatig in de kappersstoel? Dan is dit de oplossing. Bij dit abonnement kun je namelijk 'onbeperkt* reizen'. Wil je een nieuwe coupe, beetje bijwerken of alleen de nekharen wegscheren? Met deze handige persoonsgebonden pas die prima in je portemonnee past mag je zo binnenlopen. Het kost je eenmalig € 155 voor de heren en € 160 voor de dames en is een heel jaar geldig. Hierbij bespaar je jaarlijks heel veel geld ;)
Je mag maximaal 17x per jaar gratis binnenlopen wat al neer komt op eens in de 3 weken naar de kapper!
 
Strippenkaart
Geheel in stijl kunnen alle klanten sparen middels een strippenkaart. De ritten worden bij elk kappersbezoek afgestempeld met een originele chauffeursstempel uit 1969. Een volle kaart geeft recht op 10 euro korting op een behandeling of product naar keuze.
 
Cadeaubon
We hebben een leuke plastic giftcard waarop jezelf het bedrag kan bepalen. Geeft leuk weg en is een origineel cadeautje!
 
Spoordeel van de maand
Elke maand is er iets leuks in de aanbieding bij Perron 28. Te vinden op onze website onder het kopje spoordeel van de maand, Facebook & Instagram.
 
Slimme centen voor Studenten
Op vertoon van je OV-kaart ontvang je 10% korting op een behandeling.
 
SpoorSpurters
Voor de kids van 1 tot 3 jaar en tot en met 12 jaar is er een speciaal kindertarief!
 
Goede daad
Wil jij je lange lokken wel afstaan aan iemand die het heel goed kan gebruiken? Bij ons kun je je haar (van minimaal 30 cm) doneren aan stichting haarwensen. Dan knippen wij het helemaal gratis!!
 

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden