Extensions

Eerlijk... ik was eigenlijk nooit zo fan van extensions. Ik had altijd zo'n beeld in mijn hoofd met van die slierterige strengen door het haar bevestigd met waxbolletjes, wat het eigen haar extreem beschadigd en er nep uitziet. Maar wat blijkt? Er ging een hele wereld voor me open! Er zijn tegenwoordig echt zo veel mooie technieken om het haar te bevestigen, en het haar is serieus niet te onderscheiden van je eigen haar! Er zijn hele mooie haarstukken voor mensen die wat volume missen, die graag een verleningen willen, die hun eigen haar wil laten groeien, etc etc. Dus na veel trainingen en adviezen verder ben ik toch ook over de streep getrokken hoor :-) En let op... dit wil jij straks ook. Ik dacht namelijk dat ik zelf wel mooi haar had maar als je ervaart wat het is met extra opvulling wil je nooit meer anders.
Er zijn extensions met klemmetjes (clip in's) die je thuis zelf altijd in en uit moet doen en die leuk zijn voor een feestje of andere gelegenheid. Maar er bestaan ook hele mooi toevoegingen die wij er supermakkelijk met micro ringetjes binnen een half uur in je haar kunnen zetten, en die je ook weer heel makkelijk kan hergebruiken & herplaatsen na 6 tot 8 weken.
 
 
Double Hair Silk.
De naam zegt het al, het is een soort dubbele haar mat, zodat de aanhechting met de ringetjes in de binnenkant nooit zichtbaar zijn. Wij bevestigen de haarmatten met micro ringetjes die bekleed zijn met 'silk' wat dus totaal geen schade aan je eigen haar geeft. En natuurlijk groeit je haar, dus zal je deze wefts na 6 tot 8 weken weer omhoog moeten plaatsen maar ook dat is tegenwoordig zo gepiept! Binnen een half uur zit alles weer tegen de hoofdhuid aan.
Je schaft dus eenmalig het haar aan, en dat kun je elke keer weer opnieuw gebruiken. En dat met de hoge kwaliteit dat je van Balmain gewend bent. 
Wil je liever niet in 1 keer een smak geld betalen maar liever maandelijks via automatische incasso een klein beetje dan is een abonnement wat voor jou!
We hebben een abonnement voor 40 euro per maand of voor 65 euro per maand, dit afhankelijk van de hoeveelheid extra haar je wenst. Bij dit abonnement krijg je ook gratis een borstel, shampoo en conditioner van Balmain omdat professionele producten nou eenmaal je haar mooi(er) houden! Ook worden ze natuurlijk op maat gesneden en gestyled.
We gaan als salon voor perfectie & subtiliteit. Spreekt dit jou aan? Dan kun je online een intake gesprekje in onze agenda plannen, dan kunnen we de verschillen aan je uitleggen en gelijk laten zien, en kiezen we de juiste kleur. Heb je je bedacht tijdens de intake? Geen probleem, het is geheel gratis en vrijblijvend. 
 
Double Hair Silk, past snel schitterende lengte en kleur toe. Het is herbruikbaar, gemakkelijk te bevestigen en gemaakt van echt haar.
Met de bijbehorende care & styling producten krijg je 6 maanden garantie op de extensions. 
 
Verder bieden wij ook de Hair Dress aan die je zelf thuis in kan zetten, met een soort onzichbaar visdraadje haha ja het klinkt gek maar je moet het meemaken denk ik ;)
We hebben in de salon ook een demo model van de Volume Secret, een haarstuk die volume aan de aanzet geeft. Deze bevestig je thuis met klemmetjes. Super volume in een handomdraai.
Verder is er een super mooie 'ponytail' die je heel makkelijk bevestigd over je eigen staart. Het ziet er catwalk proof uit en heb je er even geen zin in, haal je hem er gewoon weer uit.
Als laatste is er ook nog de clip in fringe! Een leuk haarstukje voor als je eens zin hebt in een pony, maar niet wil snijden in je eigen haar omdat het altijd weer zo lang duurt voordat het haar er weer bij is ;)
Proberen mag altijd in de salon!
 
Meer info en foto's volgen snel!!

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden