extensions

Eerlijk... ik was eigenlijk nooit zo fan van extensions. Ik had altijd zo'n beeld in mijn hoofd met van die slierterige strengen door het haar bevestigd met waxbolletjes, wat het eigen haar extreem beschadigd en er nep uitziet. Maar wat blijkt? Er ging een hele wereld voor me open! Er zijn tegenwoordig echt zo veel mooie technieken om het haar te bevestigen, en het haar is serieus niet te onderscheiden van je eigen haar! Er zijn hele mooie haarstukken voor mensen die wat volume missen, die graag een verleningen willen, die hun eigen haar wil laten groeien, etc etc. Dus na veel trainingen en adviezen verder ben ik toch ook over de streep getrokken hoor :-) En let op... dit wil jij straks ook. Ik dacht namelijk dat ik zelf wel mooi haar had maar als je ervaart wat het is met extra opvulling wil je nooit meer anders.
Er zijn extensions met klemmetjes die je thuis zelf altijd in en uit moet doen en die leuk zijn voor een feestje of andere gelegenheid. Maar er bestaan ook hele mooi toevoegingen die wij er supermakkelijk binnen een half uur in je haar kunnen zetten, en die je ook weer heel makkelijk kan hergebruiken & herplaatsen na 6 tot 8 weken.
 
 
Double Hair Silk.
De naam zegt het al, het is een soort dubbele haar mat, zodat de aanhechting met de ringetjes nooit zichtbaar zijn. Wij bevestigen de haarmatten met micro ringetjes die van binnen bekleed zijn met 'silk' wat dus totaal geen schade aan je eigen haar geeft. En natuurlijk groeit je haar, dus zal je deze wefts na 6 tot 8 weken weer omhoog moeten plaatsen maar ook dat is tegenwoordig zo gepiept! Binnen een half uur zit alles weer tegen de hoofdhuid aan. 
Je schaft dus eenmalig het haar aan, en dat kun je elke keer weer opnieuw gebruiken. En dat met de hoge kwaliteit dat je van Balmain gewend bent. 
 
Double Hair Silk, past snel schitterende lengte en kleur toe. Het is herbruikbaar, gemakkelijk te bevestigen en gemaakt van echt haar.
Met de bijbehorende care & styling producten krijg je 6 maanden garantie op de extensions. 
 
Verder bieden wij ook de Hair Dress aan die je zelf thuis in kan zetten, met een soort onzichbaar visdraadje haha ja het klinkt gek maar je moet het meemaken denk ik ;)
We hebben in de salon ook een demo model van de Volume Secret, een haarstuk die volume aan de aanzet geeft. Deze bevestig je thuis met klemmetjes. Super volume in een handomdraai. Meer info en foto's volgen snel!!

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden