Hallo lieve mensen,

Nu is het mijn beurt om mijn kaartje te laten zien. Mijn naam is Anke Marije de Haan, woon met mijn vriend in Joure. In mijn vrije tijd mag ik graag reizen, lezen en gezellig wat afspreken met vrienden. Faidra en ik kennen elkaar al een tijdje. We zaten namelijk samen op de kappersopleiding in Leeuwarden! Daar waren we beide erg fanatiek en zou je ons kunnen omschrijven als ‘strevers’. Altijd keurig ons huiswerk af en genoeg modellen mee naar school.. soms tot ergernis van onze mede klasgenoten ;) Via Facebook altijd contact met elkaar gehouden en ik zag de vacature voorbijkomen en dacht; hiervoor ben ik bereid om mijn huidige baan op te zeggen, het is tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik ben blij dat ik per 1 oktober 2016 het team bij Perron 28 mag versterken.

Ik heb na mijn kappersopleiding zes jaar in een kapsalon in Heeg gewerkt en Perron 28 is mijn volgende station. In de kapsalon in Heeg heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende onderdelen in het kappersvak. Enkele voorbeelden daarvan zijn het knippen, opsteken en het kleuren van haar. Kort haar of lang haar; ik ben overal geknipt voor en zet mensen die een nieuwe coupe zoeken graag op het goede spoor. Door veel cursussen te volgen blijf ik op de hoogte van de laatste trends, stijlen en technieken.

Het is mijn doel om mensen een glimlach te geven tijdens hun bezoek aan de kapsalon, door een mooi nieuw kapsel, maar ook een leuk praatje in de stoel. Dus kom gezellig langs!

 
 

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden