Even voorstellen
Mijn naam is Faidra Tsagarakis, Griekse vader en Nederlandse moeder. En ik ben de trotse eigenaresse van kapsalon Perron 28. Reizen is mijn passie. Per (nacht)trein, vliegtuig, cruiseschip, openbaar vervoer, het maakt mij niet uit!
Ik heb al veel van de wereld mogen zien; met mijn föhn op de schepen van de Holland America Lijn, met mijn rugzak door Azië en met mijn schaar in verschillende salons in Sneek en omstreken.
 
Kapster op de Holland America Line
Als hairstyliste op de schepen van de HAL was het net alsof ik in het leger beland was. In gestreken uniform moest ik ‘s ochtends om 7.30 uur klaarstaan. Verplicht met opgestoken haar zonder dat je schuifspeldjes zag. Vervolgens werd mijn haar en make-up beoordeeld door mijn manager. Wanneer het niet goed genoeg was moest ik terug naar mijn hut(JE) om alles opnieuw te doen. Werkdagen duurden tot 20.00 uur en als ik mijn targets voor die dag niet had gehaald moest ik voor 'straf' tot 22.00 uur werken. En altijd blijven glimlachen! Maar, eerlijk is eerlijk, op het schip heb ik pas echt veel geleerd over het vak. Met name over het verven en de folie-technieken. Föhnen en opsteken zoals ik dat op school geleerd heb was niet goed genoeg voor de formele gala avonden die we daar wekelijks hadden. Naast de pittige werkdagen heb ik ook erg veel plezier gehad op het schip: de feestjes in de crewbar, de shows & bioscoop aan boord, de legendarische cheese-cake, en het zwemmen met dolfijnen als het schip in de haven lag vergeet ik nooit meer! Evenals alle goede ervaringen die ik heb opgedaan en nu dankbaar zal meenemen in het runnen van mijn eigen salon.
 
Een bezoek aan Perron 28 is meer...
Na al mijn ervaringen in het veld snap ik nu dat een kappersbezoek een beleving is en het pas is geslaagd als alles klopt! Mooi haar begint met goed overleg en dat kan onder het genot van een lekker kopje Nespresso koffie. Hierbij let ik op de conditie van het haar, de vorm van het gezicht en de persoonlijke wensen. Het haar wordt -indien gewenst- gratis gewassen in de massage was-unit waarna de goed geknipte coupe naar wens wordt gestyled en je stralend de deur uitloopt voor een betaalbare prijs.
  
 
              
 
 
 

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden