Joukje

Hallo leuke passagiers van Perron 28, ik ben Joukje en mag me met trots aansluiten als vijfde wagon.

Vraag je je toch af hoe het kan als je in dezelfde leeftijdscategorie zit, dezelfde interesses hebt, EN in Sneek woont dat je elkaar niet kent he? Nou ik kende Faidra dus helemaal niet en blijkt dat we wel wat gemeenschappelijke vrienden hebben. 
Na een aantal jaar gewerkt te hebben in verschillende salons kreeg ook ik de onvergetelijke kans om te mogen werken aan boord op cruise schepen als hairstylist. Net als Faidra heb ik een cursus moeten volgen in Londen bij Steiner the onboard Spa -lees:landmacht voor de beauty om klaargestoomd te worden voor de cruise schepen. Deze ervaring heeft mij veel geleerd over het vak. Bij mijn klanten aan boord draaide het allemaal om glamour. Ze wilden graag de mooiste haarkleuren en super strak gefohnde kapsels. Aan boord maakte ik lange dagen, 7 dagen per week. Maar naast het harde werken was er ook ruimte voor ontspanning. Ik heb veel van de wereld mogen zien. Echt ontzettend genoten van het "vakantie-gevoel" wat het leven me op zee gaf. Zeg nou zelf, niet iedereen ligt na een dag hard werken met een cocktailtje in zijn hand op het strand ergens in de Cariben, of maakt een tocht over de ijsvelden en gletsjers in Alaska. Hier denk ik soms met een klein beetje heimwee aan terug..
Maar nu is het tijd voor een nieuwe (trein)rie, en dan een klein beetje dichter bij huis.
 
Verder houd ik van fotografie en ga ik graag naar festivals. Ben spontaan en denk graag mee met de wensen van de klant en ik geef waar nodig een passend en eerlijk advies. Ik zou het leuk vinden als je eens in mijn stoel voor de spiegel plaats neemt.
 
Ik heb veel zin om de overstap van het schip naar deze trein te maken en te mogen werken in dit gezellige team en super leuke & hippe kapsalon! Tot snel!
 

 

              

 

Dienstregeling

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00

Of bel voor
alternatieve tijden