Joukje

Hallo leuke passagiers van Perron 28, ik ben Joukje en mocht me een tijdje geleden aansluiten als 4e wagon in deze sneltrein! Super leuk, want ik heb het erg naar mijn zin. We hebben een top team en leuke klanten.
 
Vraag je je toch af hoe het kan als je in dezelfde leeftijdscategorie zit, dezelfde interesses hebt, EN in Sneek woont dat je elkaar niet kent he? Nou ik kende Faidra dus helemaal niet en blijkt dat we wel wat gemeenschappelijke vrienden hebben.
Na een aantal jaar gewerkt te hebben in verschillende salons kreeg ook ik de onvergetelijke kans om te mogen werken aan boord op cruise schepen als hairstylist. Net als Faidra heb ik een cursus moeten volgen in Londen bij Steiner the onboard Spa -lees:landmacht voor de beauty om klaargestoomd te worden voor de cruise schepen. Deze ervaring heeft mij veel geleerd over het vak. Bij mijn klanten aan boord draaide het allemaal om glamour. Ze wilden graag de mooiste haarkleuren en super strak gefohnde kapsels. Aan boord maakte ik lange dagen, 7 dagen per week. Maar naast het harde werken was er ook ruimte voor ontspanning. Ik heb veel van de wereld mogen zien. Echt ontzettend genoten van het "vakantie-gevoel" wat het leven me op zee gaf. Zeg nou zelf, niet iedereen ligt na een dag hard werken met een cocktailtje in zijn hand op het strand ergens in de Cariben, of maakt een tocht over de ijsvelden en gletsjers in Alaska. Hier denk ik soms met een klein beetje heimwee aan terug.. dus.... heb ik in Januari een mooie reis gemaakt met mijn backpack van bijna 3 maanden!

Ik ben spontaan, vrolijk en ik hou wel van een feestje en gezelligheid. En ben ook gek op reizen en planten. (vandaar ook mijn nieuwe extra functie op het perron: alle planten in leven houden haha) Maar ook zeker het kappersvak vind ik na 9 jaar nog heel erg leuk. Ik denk graag mee met de wensen van de klant en ik geef waar nodig een passend advies. Ik haal veel inspiratie uit Pinterest en Instagram, en regelmatig een cursus of training geeft ook weer nieuwe energie.
Ik zou het leuk vinden als je eens in mijn stoel voor de spiegel plaats neemt.

Tot snel!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK