Pleuni

Hallo lieve reizigers van Perron 28,

Ik ben Pleuni Bil, ik ben de stagiaire bij Perron 28 en heb het er erg naar mijn zin! Naar mijn mening pas ik goed in het team :)
Ik ben 17 jaar en zit in het eerste jaar van de kappersopleiding in Emmeloord. Het kan zijn dat u me al heeft gezien in de kapsalon want ik loop op dit moment stage op dinsdag, en wordt volgend jaar uitgebreid naar 2 keer in de week.

Ik woon in Joure samen met mijn ouders en mijn tweelingzus. Mijn interesses liggen natuurlijk bij haarverzorging maar ik vind make-up, huidverzorging, mode en interieur ook heel interessant! Ik heb ook nog een minder voor de handliggende hobby; namelijk auto's! In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag touren met mijn vader. Kan niet wachten tot ik zelf mijn rijbewijs heb. Verder houd ik er van om gezellig met vrienden en vriendinnen af te spreken, te gaan shoppen of lekker uit eten gaan. Verder ga ik ook graag op vakantie, ik ga graag naar Texel als het even kan.

Mijn plan is om deze opleiding af te ronden van drie jaar en eigenlijk ook nog verder uit te breiden in de uiterlijke verzorging. Bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen en wimpers vind ik heel interessant. 


Tot snel op het Perron!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK