Sybine

Hallo allemaal! Graag stel ik me even aan jullie voor:
Mijn naam is Sybine Poot, ik ben 20 jaar en woon in Easterlittens. Eigenlijk had ik geen idee wat ik later wilde worden. Ik ben uiteindelijk de kappersopleiding gaan doen en dat bleek de juiste keuze! Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog niet 1 moment spijt van gehad. In 2018 heb ik mijn diploma gehaald en de afgelopen 2 jaar heb ik ervaring opgedaan als kapster in salons in Bolsward en Sneek.

Afgelopen september ben ik ook gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Hiervoor ga ik 1 dag in de week naar school. Ik ben dus op het Perron te vinden als hairstylist maar hoop me in de nabije toekomst ook nuttig te gaan maken in de nieuwe schoonheidssalon.
In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen of spreek ik af met vriendinnen. Ook ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden en heel af en toe rijd ik wel eens een rondje op mijn racefiets of mountain-bike, maar uiteraard alleen met mooi weer ;)

Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan in zo’n ambitieuze salon en leuk team.
 
Tot snel op het Perron!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK