Glow Mud Cleanser

€ 23,50
Nieuw bij Perron 28! de Glow Mud Cleanser van Pixi! Een verhelderende en zuiverende 'modder' Pixi's zachte Glow Mud Cleanser bevat 5% glycolzuur - een natuurlijke, chemische exfoliant (het is afgeleid van suikerriet) - dat werkt om de 'lijm' te smelten die dode cellen en vuil op huidcellen bindt oppervlak, waardoor de gezonde 'nieuwe' cellen eronder zichtbaar worden. Een ongelooflijk effectieve manier om je teint op te fleuren zonder te boenen of de gevoeligheid te vergroten!
Merk: pixi

Beschrijving

Nieuw bij Perron28: de Glow Mud Cleanser van Pixi! Een verhelderende en zuiverende 'modder' Pixi's zachte Glow Mud Cleanser bevat 5% glycolzuur - een natuurlijke, chemische exfoliant (het is afgeleid van suikerriet) - dat werkt om de 'lijm' te smelten die dode cellen en vuil op huidcellen bindt oppervlak, waardoor de gezonde 'nieuwe' cellen eronder zichtbaar worden. Een ongelooflijk effectieve manier om je teint op te fleuren zonder te boenen of de gevoeligheid te vergroten!

Deze ontgiftende formule is een echte multi-tasker; zuiverend, verenigend, verzachtend en hydraterend dankzij een cocktail van voedende oliën, glycerine, aloë en hyaluronzuur. Gebruik dagelijks 's ochtends en 's avonds en volg daarna met bestseller Glow Tonic voor extra stralende huid. Je kunt in eerste instantie een tintelend gevoel ervaren, als je vatbaar bent voor roodheid bouw dan geleidelijk je tolerantie op. Het 'tintelen' is een teken dat het product werkt en je raakt er snel gewend (lees: verslaafd) aan raken!

Gebruiksadvies

Gebruik de Glow Mud Cleanser van Pixi ’s ochtends en/of ’s avonds. Breng een klein beetje aan op een vochtige huid en masseer het gedurende dertig seconden in de huid. Vermijd de huid rond de ogen. Spoel af en dep de huid droog.