Couleurs Couture Gift Set FW21

€ 110,00
De Couleurs Couture Care Set is speciaal ontwikkeld voor gekleurd en/of beschadigd haar. De Couleurs Couture Shampoo en Conditioner zorgen ervoor dat de kleur langer mooi blijft en herstellen en versterken de haren van binnenuit. De Moisturizing Styling Cream zorgt voor een perfecte hold tijdens het stylen, krullen of föhnen van het haar.
Merk: Balmain

Beschrijving

Couleurs Couture Shampoo 300 ml

Intensief herstellende en mild reinigende shampoo voor gekleurd, beschadigd en overbewerkt haar. De shampoo is verrijkt met een unieke mix van Argan Elixir, Zijde en Kasjmier proteïne om het haar diep te voeden en te versterken. ook verbeteren de UV-schilden de houdbaarheid van gekleurd haar. Ook is deze shampoo verrijkt met de heerlijke iconische Balmain  geur.

Couleurs Couture Conditioner  300 ml

Intense vochtinbrengende conditioner voor gekleurd, beschadigd en overbewerkt haar. Voedt, ontklit en versterkt het haar diep van binnenuit. Verrijkt met een unieke mix van Argan Elixir, Zijde en Kasjmier proteïne voor zacht en glanzend haar. De Couleurs Couture Conditioner van Balmain Hair Couture is perfect voor gekleurd, beschadigd of overbewerkt haar. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten Argan Elixir, Zijde- en Kasjmierproteïne zijn versterkt met Quinoa Zaad- en Cocosolie. De conditioner herstelt en versterkt het haar diep van binnenuit. De geavanceerde formule hydrateert het haar en maakt het haar glad en pluisvrij. Kasjmier Proteïne (Gehydrolyseerde Keratine) is een haar-identieke proteïne. Het versterkt de samenhang van het haar en verbetert de doorkambaarheid van het haar, terwijl breuk wordt voorkomen.

Moisturizing Styling Cream 150 ml

De Moisturizing Styling Cream is een zachte en lichte crème die het haar beschermt tegen beschadiging en een perfecte basis geeft voor het gebruik van een styling (hot)tool. De voedende crème temt kroezen en beschermt het haar tegen verdere schade. De formule wordt gedefinieerd als een voorbehandeling voordat het wordt gestyled met een krultang, stijltang of föhn. De crème maakt het haar gemakkelijk doorkambaar, zacht en glanzend. Daarnaast voegt de crème volume, glans en een herwerkbare hold toe. Licht doordrenkt met de kenmerkende geurgeur van het merk, laat het een geweldige geur achter op het haar.