Nagelstudio

Onze nagelstudio!

Sinds 1 juni 2020 bieden we een totaal concept aan op het Perron. Je kunt bij ons terecht voor manicures en het zetten van Acryl, BIAB of Gelpolish. Alvorens we beginnen met lakken, vijlen we altijd de nagels in model en verzorgen we de nagelriemen zodat we zeer dicht bij de rand kunnen lakken.

Gellak

Deze 'speciale' lak moet uitharden onder een led lamp en is daardoor gelijk droog en blijft minimaal 14 dagen zitten, maar vaak wel wat langer dan dat! Je kunt het aanbrengen op handen of voeten. We hebben inmiddels vele kleuren dus voor ieder wat wils!

BIAB

Ook brengen we de populaire BIAB- behandeling aan. Dit is echt een geweldig product voor de mensen met broze nagels, nagels die snel splijten of nagelbijters. Het staat voor 'Builder In A Bottle' en zit tussen gellak en acrylnagels in. Het is dikker dan gellak maar dunner en flexibeler dan acrylnagels. Bovendien is het veel minder beschadigend voor je eigen nagels en zitten er zelfs vitaminen in. Het wordt net even anders aangebracht dan een gewone lak en kunnen er een perfecte bolling mee maken op het nagelbed.

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging.

De voordelen van BIAB nagels op een rijtje:

  • Zorgt voor versteviging van de nagels
  • Herstelt beschadigde nagels
  • Egaliseert oneffenheden in de nagel
  • Heeft een sterke hechting
  • Blijft tot wel 4 weken zitten.

Mocht er in de eerste week een chip of beschadiging te zien zijn valt dit onder garantie en kun je dit kosteloos repareren. Wel zijn je gelakte handen na het aanbrengen van de glanzende (of matte!) lak een sieraard, gebruik ze dan ook zo!

 

Acryl

Met een samenstelling van een vloeistof en een poeder worden acryl nagels gemaakt. Met een goede verhouding ontstaat er een bolletje wat over de nagels gelakt wordt. Nadat de nagels zijn uitgehard kunnen ze mooi in vorm gevijld en gepolijst worden. Daarna kan er nog een nagellak of eventuele nail art op aangebracht worden.

Heb je van jezelf geen lange nagels dan kun je met Acryl verlengen! Dit kan met zo genoemde tips of sjablonen. De kunstnagels zijn wel zeer sterk, maar minder buigzaam. Als je de nagel stoot kunnen er breuken ontstaan, ook kunnen ze wat dikker aanvoelen, dit vindt niet iedereen prettig.

Als je het fijn vind om er verzorgd bij te lopen en veel van kleur te wisselen dan is het voordelige Gellac Handen Jaarabonnement wat voor jou. Het abonnement stopt automatisch & je kan dus na elke behandeling gewoon de deur uitlopen en genieten van je mooie nagels!