Langlopende acties

Jaarabonnement Balmain Extensions
Haartoevoegingen in 'eerste klas' kwaliteit van Balmain. Mis je wat extra volume of wil je graag langer haar maar wil je geen hoge aanschafkosten dan is dit abonnement perfect voor jou!
Je betaald namelijk de eerste keer in de salon € 160, en daarna nog 11x € 45 per maand, dat automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Easy! Wat je er allemaal voor krijgt lees je hier:

  • 3 wefts double hair
  • Bij inzetten wordt het uiteraard in model gesneden
  • Omhoog plaatsen wanneer jij wil!
  • Daarbij wordt het elke keer gelijk weer in model gefohnd of gekruld zodat je keer op keer perfect de deur uit gaat!
  • Een gratis Balmain shampoo naar keuze
  • Een gratis Balmain conditioner omdat dat er ook bij hoort ;)
  • Een speciale hair extension borstel zodat je je lokken goed kan doorkammen. 

Dit abonnement is ook beschikbaar in 6 wefts zodat je niet alleen volume hebt maar ook gelijk meer lengte, en dan is het maandelijks een bedrag van 70 euro per maand, plus eenmalig het bedrag wat de eerste keer in de salon gelijk betaald wordt van € 295!
 
Jaarabonnement knippen
Zit je regelmatig in de kappersstoel? Dan is dit de oplossing. Bij dit abonnement kun je namelijk 'onbeperkt* reizen'. Wil je een nieuwe coupe, beetje bijwerken of alleen de nekharen wegscheren? Met deze handige persoonsgebonden pas die prima in je portemonnee past mag je na je afspraak zo weer weglopen. Het kost je eenmalig € 220,- voor de heren en € 235,- voor de dames en is een heel jaar geldig. Hierbij bespaar je jaarlijks heel veel geld ;)
Je mag maximaal 13x per jaar gratis komen knippen wat al neer komt op eens in de 4 weken naar de kapper!
 

Jaarabonnement Gellac Handen
Handig voordeelabonnement voor als je net wat vaker van kleur wil wisselen! Voor 64 euro per maand, mag je 2 keer per maand een behandeling inboeken. Dat zijn dus 24 behandelingen per jaar. Hierbij worden elke keer je nagelriemen verzorgd, de oude gellac er proffesioneel afgehaald en een nieuwe frisse kleur aangebracht. Ideaal!


Strippenkaart
Geheel in stijl kunnen alle klanten sparen middels een strippenkaart. De ritten worden bij elk bezoek afgestempeld met een originele chauffeursstempel uit 1969. Een volle kaart geeft recht op 10 euro korting op een behandeling of product naar keuze.
 
Cadeaubon
We hebben een leuke plastic giftcard waarop jezelf het bedrag kan bepalen. We pakken het feestelijk in dus geeft super leuk weg en is een origineel cadeautje!
 
Spoordeel van de maand
Elke kwartaal is er iets leuks in de aanbieding bij Perron 28 te vinden op de website, maar ook via Facebook & Instagram.
 
Slimme centen voor Studenten tot 18 jaar
Op vertoon van je OV-kaart ontvang je 10% korting op een behandeling.
 
SpoorSpurters
Voor de kids van 1 tot 3 jaar & de kids tot en met 12 jaar is er een speciaal kindertarief!
 
Goede daad
Wil jij je lange lokken wel afstaan aan iemand die het heel goed kan gebruiken? Bij ons kun je je haar (van minimaal 30 cm) doneren aan stichting haarwensen. Dan knippen wij het helemaal gratis!