Langlopende acties

Jaarabonnement Balmain Extensions
Haartoevoegingen in 'eerste klas' kwaliteit van Balmain. Mis je wat extra volume of wil je graag langer haar maar wil je geen hoge aanschafkosten dan is dit abonnement perfect voor jou!
Je betaald namelijk de eerste keer een aanbetaling in de salon en daarna nog 11 kleinere termijnen elke maand. Dat schrijven we automatisch van je rekening af. Easy! Wat je er allemaal voor krijgt lees je hier:

  • 3 wefts double hair
  • Bij inzetten wordt het uiteraard in model gesneden
  • Omhoog plaatsen wanneer jij wil!
  • Daarbij wordt het elke keer gelijk weer in model gefohnd of gekruld zodat je keer op keer perfect de deur uit gaat!
  • Een gratis Balmain shampoo naar keuze
  • Een gratis Balmain conditioner omdat dat er ook bij hoort ;)
  • Een speciale hair extension borstel zodat je je lokken goed kan doorkammen. 

Dit abonnement is ook beschikbaar in 6 wefts zodat je niet alleen volume hebt maar ook gelijk meer lengte, en is het maandelijkse bedrag iets hoger en ook het eenmalige start bedrag is iets hoger. Voor actuele prijzen kun je het best even een gratis intake gesprek inboeken!
 
Jaarabonnement knippen
Zit je regelmatig in de kappersstoel? Dan is dit de oplossing. Bij dit abonnement kun je namelijk 'onbeperkt* reizen'. Wil je een nieuwe coupe, beetje bijwerken of alleen de nekharen wegscheren? Met deze handige persoonsgebonden pas die prima in je portemonnee past mag je na je afspraak zo weer weglopen. Hierbij bespaar je jaarlijks heel veel geld ;) Actuele kosten van dit jaarabonnement kun je vinden in onze prijslijst.
Je mag maximaal 13x per jaar gratis komen knippen wat al neer komt op eens in de 4 weken naar de kapper!

Ook is er een abonnement

Strippenkaart
We spaarden voorheen geheel in stijl middels een strippenkaart. De ritten werden bij elk bezoek afgestempeld met een originele chauffeursstempel uit 1969. Maar tegenwoordig gaat alles digitaal en is het wel zo makkelijk dat alles in ons systeem word bijgehouden. Je spaart dus bij elke behandling een automatisch mee! Een volle kaart geeft recht op 10 euro korting op een behandeling of product naar keuze.
 
Cadeaubon
We hebben een leuke plastic giftcard waarop jezelf het bedrag kan bepalen. We pakken het feestelijk in dus geeft super leuk weg en is een origineel cadeautje!
 
Spoordeel van de maand
Elke kwartaal is er iets leuks in de aanbieding bij Perron 28 te vinden op de website, maar ook via Facebook & Instagram.
 
SpoorSpurters
Voor de kids van 1 tot 3 jaar & de kids tot en met 12 jaar is er een speciaal kindertarief!
 
Goede daad
Wil jij je lange lokken wel afstaan aan iemand die het heel goed kan gebruiken? Bij ons kun je je haar (van minimaal 30 cm) doneren aan stichting haarwensen. Wij zorgen dat het bij hun terecht komt, en als je wilt maken we een mooie voor & na foto voor je!