Hair Extensions

Wil je graag langer haar, of mis je de volume en wil je deze op een subtiele en gezonde manier toevoegen zonder dat het te onderscheiden is van je echte haar? Maak bij ons vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek dan kunnen we bespreken wat jou haarwensen zijn en geven we daar in een passend advies over wat mogelijk is. Op het Perron werken we me met Balmain Hair en is de marktleider op het gebied van hairextensions.

Double Hair Silk.
De naam zegt het al, het is een soort dubbele haar mat, zodat de aanhechting met de ringetjes in de binnenkant nooit zichtbaar is. Wij verbinden het double hair systeem met je eigen haar door middel van micro-ringetjes en moet om de 2 maanden herplaatst worden. Je schaft dus eenmalig het haar aan, en dat kun weer opnieuw gebruiken. En dat met de hoge kwaliteit die je van Balmain gewend bent.
Wil je liever niet in 1 keer veel geld uitgeven maar liever maandelijks via automatische incasso een kleiner bedrag dan is een abonnement wat voor jou! We hebben namelijk een abonnement voor 40 euro per maand of voor 65 euro per maand, dit afhankelijk van de hoeveelheid extra haar je wenst. Bij dit abonnement krijg je ook gratis een borstel, shampoo en conditioner van Balmain omdat professionele producten nou eenmaal je haar mooi(er) houden! Ook worden ze natuurlijk op maat gesneden en gestyled. Met de bijbehorende care & styling producten krijg je 6 maanden garantie op de extensions.
 
Verder bieden wij ook mogelijkheden aan die niet permanent in het haar blijft zitten en die je dus thuis zelf gemakkelijk in en uit kan doen, zoals de Hair Dress, de Volume Secret, de Clip in Fringe, en de Catwalk Ponytail.

Proberen mag altijd in de salon, en neem voor vragen gerust contact met ons op!