Hair Extensions

Wil je graag langer haar, of mis je de volume en wil je deze op een subtiele en gezonde manier toevoegen zonder dat het te onderscheiden is van je echte haar? Maak bij ons vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek dan kunnen we bespreken wat jou haarwensen zijn en geven we daar in een passend advies over wat mogelijk is. Op het Perron werken we me met Balmain Hair en is de marktleider op het gebied van hairextensions.

Double Hair Silk.
De naam zegt het al, het is een soort dubbele haar mat, zodat de aanhechting met de ringetjes in de binnenkant nooit zichtbaar is. Wij verbinden het double hair systeem met je eigen haar door middel van micro-ringetjes en moet om de 2 maanden herplaatst worden. Je schaft dus eenmalig het haar aan, en dat kun weer opnieuw gebruiken. En dat met de hoge kwaliteit die je van Balmain gewend bent.
Wil je liever niet in 1 keer veel geld uitgeven maar liever maandelijks via automatische incasso een kleiner bedrag dan is een abonnement wat voor jou! We hebben namelijk een abonnement voor 40 euro per maand of voor 65 euro per maand, dit afhankelijk van de hoeveelheid extra haar je wenst. Bij dit abonnement krijg je ook gratis een borstel, shampoo en conditioner van Balmain omdat professionele producten nou eenmaal je haar mooi(er) houden! Ook worden ze natuurlijk op maat gesneden en gestyled. Met de bijbehorende care & styling producten krijg je 6 maanden garantie op de extensions.

Balmain Silk Tapes

Silk Tape Extensions zijn herbruikbare pre-taped extensions gemaakt van de hoogste kwaliteit Human Hair verrijkt met Silk Protein. De ultra platte applicatie verzekerd een perfecte haarverdeling en draagcomfort. De 2,8 cm brede tapes zijn gemakkelijk te bevestigen en bieden direct resultaat. Ideaal voor volume en kleur (high- of lowlights) behandelingen. Bij het inzetten van deze tapes wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.

De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Bovendien zijn ze keer op keer opnieuw te gebruiken! Bij een goede verzorging blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten. Het draagt zeer luchtig en comfortabel. Omdat deze tapes zo dun en licht zijn, kun je ze onzichtbaar plaatsen, zelfs aan de zijkanten van het hoofd, waar de doublehair dat niet kan. Het mooiste is ook om bovenstaande te combineren voor een prachtig en subtiel eindresultaat.

TIP: Je kan ook een tegengestelde kleur gebruiken voor als je je eigen haar niet wil laten kleuren. Dan kun je op deze manier de mooiste kleurencombinaties maken!
 

En nog meer..
Verder bieden wij ook mogelijkheden aan die niet permanent in het haar blijft zitten en die je dus thuis zelf gemakkelijk in en uit kan doen, zoals de Hair Dress, de Volume Secret, de Clip in Fringe, en de Catwalk Ponytail.

Proberen mag altijd in de salon, en neem voor vragen gerust contact met ons op! Via de afspraken site kun je ook een vrijblijvend advies gesprek inboeken, dan kijken we wat de beste optie is voor jou en je haar.