Hair Extensions

Wil je graag langer haar, of mis je de volume en wil je deze op een subtiele en gezonde manier toevoegen zonder dat het te onderscheiden is van je echte haar? Maak bij ons vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek dan kunnen we bespreken wat jou haarwensen zijn en geven we daar in een passend advies over wat mogelijk is en met welke techniek. Op het Perron werken we uitsluitend met hoogwaardig kwalitatief haar, die vol zijn van aanzet tot punt!

Double Hair Silk.
Niet te verwarren met de Double Hair die sommige salons aanbieden, deze zijn gedompeld in zijde voor extra hoge kwaliteit! En de naam zegt het al, het is een soort dubbele haar mat, zodat de aanhechting met de ringetjes in de binnenkant nooit zichtbaar is. Wij verbinden het double hair systeem met je eigen haar door middel van micro-ringetjes en moet om de 2 maanden herplaatst worden. Je schaft dus eenmalig het haar aan, en dat kun weer opnieuw gebruiken. Ook worden ze natuurlijk op maat gesneden en gestyled. Met de bijbehorende care & styling producten krijg je 6 maanden garantie op de extensions.

Balmain Silk Tapes
Silk Tape Extensions zijn herbruikbare pre-taped extensions gemaakt van de hoogste kwaliteit Human Hair verrijkt met Silk Protein. De ultra platte applicatie verzekerd een perfecte haarverdeling en draagcomfort. De 2,8 cm brede tapes zijn gemakkelijk te bevestigen en bieden direct resultaat. Ideaal voor volume en kleur (high- of lowlights) behandelingen. Bij het inzetten van deze tapes wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.

De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Je kunt ze her gebruiken maar het is wel even een werkje om ze eruit te halen en opnieuw te prepareren met een nieuwe plakstrook. Bij een goede verzorging blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten. Het draagt zeer luchtig en comfortabel. Omdat deze tapes zo dun en licht zijn, kun je ze onzichtbaar plaatsen, zelfs aan de zijkanten van het hoofd, waar de doublehair dat niet kan. Het mooiste is ook om bovenstaande te combineren voor een prachtig en subtiel eindresultaat.

TIP: Je kan ook een tegengestelde kleur gebruiken voor als je je eigen haar niet wil laten kleuren. Dan kun je op deze manier de mooiste kleurencombinaties maken!
 

Systeme Volume
Dit is een exclusief, super-snel extension systeem, geoctrooid door Balmain Hair Couture, alleen voor geselecteerde salons! Met een high-tech 'pistool' plaats je per keer 5 plukjes van 100% echt haar in 1x in slechts 40 seconden. De silicon Pads beschermen het natuurlijke haar tegen de hitte van de Applicateur. Voordeel van deze manier is dat het allemaal losse plukjes zijn, dit geeft een natuurlijk en luchtig effect. Je kan nog perfect met je handen door je haar, en het op alle manieren dragen zonder dat men ziet dat er extra haar zit verstopt! Omdat het hele fijne lokjes zijn kunnen ze mooi dichtbij de slapen onzichtbaar gezet worden en draagt het erg comfortabel. Je kan het ongeveer 4 maanden laten zitten en kan niet herplaatst worden.

Weft - Weaves
De populaire baan waarbij je in 1 klap heel lang & veel haar kan toevoegen. Ideaal voor meiden die al lang haar hebben maar de onderkant wat te dun vinden... Of voor de dames die ineens 'Rapunzel' willen worden. Voor deze techniek gebruiken we microringetjes die we aan je haar bevestigen en daarna naaien we de weft met naald en draad vast. Dit haar kun je herbruiken bij het omhoogplaatsen, dit raden we aan om elke 6 weken te doen. 

En nog meer..
Verder bieden wij ook mogelijkheden aan die niet permanent in het haar blijft zitten en die je dus thuis zelf gemakkelijk in en uit kan doen, zoals de Hair Dress, de Volume Secret, de Clip in Fringe, en de Catwalk Ponytail.

Proberen mag altijd in de salon, en neem voor vragen gerust contact met ons op! Via de afspraken site kun je ook een vrijblijvend advies gesprek inboeken, dan kijken we wat de beste optie is voor jou en je haar.