Volume Supérieur Memory®Hair

€ 69,00
De speciale V-vorm wordt bevestigd rondom de natuurlijke scheiding onder een laag van het eigen haar waardoor de Volume Supérieur eenmaal ingeclipt onzichtbaar is tijdens het dragen. Deze volume booster blendt prachtig in het natuurlijke haar en is ideaal voor dun, futloos haar met een gebrek aan volume bovenop.
Merk: Balmain

Beschrijving

Volume Supérieur Memory®Hair
Een bekende truc om volume bovenop te creëren is touperen. Bij het kammen van het haar worden de randen van de haarschubben geduwd in de tegenovergestelde richting, waardoor een natuurlijke lift van de haarschacht wordt veroorzaakt. Zodra deze haarschubben zijn opgetild, keren ze nooit volledig terug naar hun oorspronkelijke positie en eindigen ze met haarbeschadiging en gespleten haarpunten.

De Volume Supérieur biedt direct volume bovenop zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De speciaal ontworpen V-vorm past perfect rond de natuurlijke scheiding en wordt onder een laag natuurlijk haar geplaatst voor onzichtbare integratie. De eenvoudige inkliktoepassingsmethode maakt het mogelijk om het volume binnen enkele minuten veilig te vergroten. Gemaakt van 100% Memory®Hair, dit haarstuk weegt 30% minder dan menselijk haar en is daarom zeer comfortabel om te dragen. Het bootst alle aspecten van het menselijke haar na, voelt zacht aan en past perfect bij het natuurlijke haar. In tegenstelling tot andere haarstukken gemaakt van synthetisch haar, kan het Volume Supérieur worden gestijld en gekruld tot 160 ° C. Het memoriseert ook de laatst toegepaste stijltechniek.

 

Best for: De Volume Supérieur is perfect voor fijn, futloos haar met een tekort aan volume bovenop.

Backstage Secret: Gebruik de Volume Supérieur in combinatie met de Hair Dress or Clip-In Weft Set om ook volume te geven aan de lengte.


Gewicht: 47 gram