B-loved Memory®Hair

€ 67,00
Dit haarstuk, gemaakt van Memory®Hair, creëert een directe lift vanaf de haaraanzet zonder het haar te touperen. De hartvormige B-loved wordt bevestigd op de kruin van het hoofd en is eenmaal ingeclipt geheel onzichtbaar. Het haarstuk blendt perfect in het natuurlijke haar en is ideaal voor het creëren van groot volumineus haar, volumineuze updo’s of een iconische Brigitte Bardot look.
Merk: Balmain

Beschrijving

B-loved Memory®Hair
Een welbekende truc om volume te creëren is het touperen van het haar. Wanneer het haar wordt getoupeerd, worden de haarschubben in tegengestelde richting gekamd wat zorgt voor een natuurlijke lift vanaf de haarschacht. Wanneer de haarschubben eenmaal gelift zijn zullen deze nooit meer geheel terugkeren in hun originele positie, wat uiteindelijk zorgt voor beschadigd haar en gespleten haarpunten. 

De B-loved biedt een directe lift vanaf de haaraanzet zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De speciaal ontworpen hart-vorm verzekerd draagcomfort en een onzichtbare integratie. Dankzij de eenvoudige clip-in applicatie methode is het mogelijk om een volume boost te creëren in slechts enkele minuten. De B-loved is gemaakt van 100% Memory®Hair, weegt 30% minder dan echt haar en is daarom zeer comfortabel om te dragen. Het imiteert alle aspecten van echt haar, voelt zacht aan en blendt perfect in het natuurlijke haar. De Volume Superieur kan gestijlt of gekruld worden tot 160°C / 320ºF, in tegenstelling tot andere haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar.

Geschikt voor: De B-loved is perfect voor het creëren van volumineus groot haar, stijlvolle updo’s of een iconische Brigitte Bardot look.

Backstage secret: Gebruik de B-loved in combinatie met de Hair Dress of Clip-In Weft Set om extra volume toe te voegen aan de lengtes van het haar.

Inhoud:
Gewicht: 55 grams
Lengte: 30 cm | 12″