Clip-In Fringe Human Hair

€ 67,00
Dit haarstuk, gemaakt van 100% Human Hair, biedt de perfecte oplossing voor het krijgen van alle voordelen van een pony zonder het natuurlijke haar te knippen. Dankzij de Clip-In Fringe is het mogelijk om de belevenis van een pony te ervaren. De Clip-In Fringe past vrijwel bij alle gezichtsvormen en door de clip-in applicatie is het haarstuk makkelijk te bevestigen. *Verkrijgbaar in 11 andere kleuren. Kom langs in de salon om te kijken welke kleur het beste bij jou matcht.
Merk: Balmain

Beschrijving

Clip-In Fringe Human Hair
Een zeer bekende haarstijl is de pony. De Clip-In Fringe biedt de perfecte oplossing zonder het knippen van het natuurlijke haar. De clip-in extension integreert perfect in het natuurlijke haar en kan dagelijks gekruld of gestijlt worden. De Clip-In Fringe is gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% Human Hair, genaamd Session Hair. Session Hair is een blend van fijn en dik haar en integreert perfect in het natuurlijke haar. Gebruik Balmain Professional Aftercare om gebruik te maken van de unieke 6 maanden garantie op het haar. Voor het kleuren van de Clip-In Fringe word het gebruik van de level kleuren aangeraden (L10, L6, L8, 1) in plaats van de ‘mode steden’ kleuren. De gewenste resultaat is makkelijker te bereiken met de level kleuren, omdat deze kleuren uit een toon bestaan.  

Geschikt voor: De Clip-In Fringe is ideaal voor het creëren van een pony zonder de natuurlijke haarstijl permanent te veranderen. 

Backstage Geheim: Stijl de Clip-In Fringe met de Professional Titanium Straightener of Ceramic Curling Iron (max. 160°C / 320°F) zodat het haarstuk perfect blend met het natuurlijke haar. 

Inhoud:
De Clip-In Fringe is gemaakt van 100% Human Hair.
Pony lengte: 21 cm | Zijlengtes: 28 cm

Ook verkrijgbaar in Memory®Hair