Clip-In Fringe Memory®Hair

€ 31,00
Dit haarstuk, gemaakt van Memory®Hair, biedt de perfecte oplossing voor het krijgen van alle voordelen van een pony zonder het natuurlijke haar te knippen. Dankzij de Clip-In Fringe is het mogelijk om de belevenis van een pony te ervaren. De Clip-In Fringe past vrijwel bij alle gezichtsvormen en door de clip-in applicatie is het haarstuk makkelijk te bevestigen.
Merk: Balmain

Beschrijving

Clip-In Fringe Memory®Hair
Een zeer bekende haarstijl is de pony. De Clip-In Fringe biedt de perfecte oplossing zonder het knippen van het natuurlijke haar. De clip-in extension integreert perfect in het natuurlijke haar en kan dagelijks gekruld of gestijlt worden. De Clip-In Fringe is gemaakt van 100% Memory®Hair, weegt 30% minder dan echt haar en is daarom zeer comfortabel om te dragen. Het imiteert alle aspecten van echt haar, voelt zacht aan en blendt perfect in het natuurlijke haar. De Clip-In Fringe kan gestijlt of gekruld worden tot 160°C / 320ºF, in tegenstelling tot andere haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar.

Geschikt voor: De Clip-In Fringe is ideaal voor het creëren van een pony zonder de natuurlijke haarstijl permanent te veranderen. 

Backstage Geheim: Stijl de Clip-In Fringe met de Professional Titanium Straightener of Ceramic Curling Iron (max. 160°C / 320°F) zodat het haarstuk perfect blend met het natuurlijke haar. 

Inhoud:
Dit haarstuk is gemaakt van 100% Memory Hair.
Pony lengte: 21cm | Zijlengtes: 28cm