Clip-In Weft Human Hair 40cm

€ 305,00
Creëer lang haar binnen slechts 5 minuten. De Clip-In Weft Set (40 cm) voegt lengte, volume en kleur toe aan het natuurlijke haar. Deze Clip-In Weft Set is gemaakt van 100% Echt Haar.

Beschrijving

Clip-In Weft Set
Verander uw haarstijl van futloos en slap haar naar een volumeus kapsel met behulp van de Clip-In Weft Set. Breng snel en comfortabel lengte, volume en kleur aan voor een natuurlijke look. De Clip-In Weft Set is makkelijk te bevestigen dankzij de gepatenteerde Soft Blend Edge. De Clip-In Weft Set (40cm) bevat vijf strips haar extensions die gemakkelijk in het haar geclipt kunnen worden en resulteren in een perfect natuurlijke en voluminieuze look. 

De Clip-In Weft Set haarstukken zijn gemaakt van 100% Human Hair, ookwel bekend als Session Hair. Session Hair is een speciale mix van fijn en dikker haar en is ontwikkeld door session stylisten. De Ombré kleuren blenden perfect met het natuurlijke haar. Lees meer over Echt Haar... 

Backstage Secret: Toupeer de aanzet van het haar licht op de plaatsen waar de clips geplaatst worden. Dit zorgt voor een extra stevige grip. 

Inhoud:
• Clip-In Weft Set (5 strips)
• Extension hanger
• Extension opberg zak
• Tail Comb
• 2 extra Security Clips 

Ook verkrijgbaar in Memory®Hair