Half Wig Memory®Hair 45cm

€ 125,00
Dit haarstuk, gemaakt van Memory®Hair, voegt eenzelfde hoeveelheid haar toe als een pruik zonder de natuurlijke haarlijn te bedekken. De Half Wig bevat twee flexibele kammen aan de binnenkant, die het haarstuk bevestigen op het hoofd. Het haarstuk blendt perfect met het natuurlijke haar en is ideaal om volumineus haar of volumineuze updo’s te creëren.
Merk: Balmain

Beschrijving

Half Wig Memory®Hair
De haarlijn van een pruik kan zijn aanwezigheid verraden. De Half Wig biedt daarentegen de perfecte oplossing en voegt eenzelfde hoeveelheid haar toe als een pruik terwijl het de natuurlijke haarlijn intact laat. De Half Wig bedekt de helft van het hoofd en om deze reden moet de Half Wig zoveel mogelijk matchen met de natuurlijke haarkleur. Met de twee flexibele kammen, aan de binnenkant van de Half Wig, wordt het haarstuk gemakkelijk bevestigd.

De Half Wig is gemaakt is van 100% Memory®Hair, dit weegt 30% minder dan echt haar, dat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Memory®Hair imiteert alle aspecten van echt haar, het voelt zacht aan en blendt perfect met het natuurlijke haar. De Half Wig kan gestijld of gekruld worden tot 160°C in tegenstelling tot andere haarstukken, die gemaakt zijn van synthetisch haar.

Geschikt voor: De Half Wig is perfect voor het creëren van groot volumineus haar of volumineuze updo’s.

Backstage Geheim: Toupeer het natuurlijke haar over de Half Wig voor een onzichtbare integratie. Gebruik een haarband om de look af te maken.

Inhoud:
Dit haarstuk is gemaakt van 100% Memory®Hair
Gewicht: 144g | Lengte: 45cm