Limited Edition Cosmetic Care Bag

€ 34,00
De Limited Edition 'Touch of Romance' Collection Cosmetic Care Bag is gevuld met de essentiƫle reisbenodigdheden voor gezond en gehydrateerd haar. Met de Moisturizing Shampoo en Conditioner in reisformaat, onderhoud je je haarverzorgingsroutine terwijl de Leave-in Conditioning Spray voor ontward haar zorgt. - Gezond en gehydrateerd haar - Geschikt voor alle haartypes - Perfect voor in de handbagage
Merk: Balmain

Beschrijving

De Limited Edition Touch of Romance Collection Cosmetic Care Bag  is gevuld met de essentiële haarverzorgingsitems in reisformaten: Moisturizing Shampoo, Moisturizing Conditioner en de Leave-in Conditioning spray. De reisbenodigdheden zullen het haar optimaal hydrateren en de natuurlijke glans en elasticiteit herstellen. 

De Moisturizing Shampoo is een diep voedende shampoo die hydrateert en revitaliseert voor zuiver en gezond haar. De shampoo bevat UV-filters om het haar te beschermen tegen UV-straling en verbetert het kleurbehoud. De Moisturizing Conditioner is verrijkt met pure en organische oliën om het haar te voeden en het zacht en glanzend te maken. De Leave-in Conditioning Spray ontwart en voedt het haar en geeft het glans en conditionering gedurende de hele dag.                                        

HOW TO USE

Breng de Moisturizing Shampoo aan op nat haar, masseer zachtjes in en spoel grondig uit. 

Breng de Moisturizing Conditioner aan op gewassen, handdoekdroog haar en masseer zachtjes in. Spoel na 3 minuten grondig uit. 

Breng de Leave-in Conditioning Spray aan op handdoekdroog of droog haar en behaal een optimaal resultaat doordat deze niet hoeft te worden uitgewassen.