Over Perron 28

Perron 28 bestaat sinds 2014, waar Faidra Tsagarakis alleen is begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig team. We hebben onlangs de nodige verbouwingen gehad om het tot een moderne strakke en luxe salon te maken.
Naast de goedlopende kapsalon hebben we een uitbreding gedaan van een nagelstudio en een schoonheidssalon zodat er een totaal concept ontstaat en je naar wens diensten kan combineren!

In onze moderne salon werken we met de top producten van Balmain Hair Couture, en we bieden van dit prachtige luxe merk alle aspecten aan. Niet alleen werken we met de Care & Styling producten, maar ook de haartoevoegingen, accesoires, tools en de verf zijn allemaal van Balmain. Daarom mogen wij ons Prestige salon noemen en zijn vooralsnog de enige in Sneek en omstreken. 

Zonder afspraak langskomen mag je proberen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje is het raadzaam om een afspraak te maken. We zijn namelijk nogal een druk bezocht station.. afspraken maken kan gemakkelijk online via de website, of gewoon telefonisch via 0515- 820 330.

De 'dienstregeling' is ruim en overzichtelijk met 3 koopavonden op dinsdag, woensdag en donderdag tot 21:00 uur. Maandag en vrijdag van 9 tot 18:00 en zaterdag van 9:00 tot 17:00.