Hair Dress Human Hair 40cm

€ 237,00
Dit haarstuk, gemaakt van 100% Human Hair, is eenvoudig aan te brengen zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De transparante draad rust op het hoofd en niet op het haar en zorgt ervoor dat het haarstuk perfect blijft zitten. De Hair Dress bevat meerdere wefts waaronder een gepatenteerde Soft Blend Edge voor perfecte integratie. De Hair Dress Ombré kleuren kunnen aan beiden kanten gedragen worden: een “Sunrise” kant met een lichtere kleur en een “Sunset” kant met een donkerdere kleur.
Merk: Balmain

Beschrijving

Hair Dress Human Hair
Haar extensions met ringetjes, bondjes, tape of clip applicatie kunnen het natuurlijke haar beschadigen. De Hair Dress biedt daarentegen een risicovrije applicatie die direct volume en lengte creëert zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De draad wordt tussen de top en basislaag van het haar geplaatst waardoor de Hair Dress perfect op zijn plaats blijft zitten en niet uit het haar kan glijden. De gekartelde rand van de Soft Blend Edge maakt het mogelijk om de extension extra dicht bij de hoofdhuid te plaatsen en zorgt ervoor dat de Hair Dress perfect blendt in het natuurlijke haar.

De Hair Dress Human Hair 40 cm is verkrijgbaar in 4 singletone kleuren, 4 astinten en 9 ombré kleuren. Omdat het eigen haar zich aanpast aan elk seizoen: het wordt lichter in de zomer en donkerder in de winter, is de Hair Dress ontwikkeld met een “Sunrise” en “Sunset” zijde. De Sunrise zijde heeft een lichte kleurnuance en de Sunset zijde bevat een donkerdere kleurnuance om zo het hele jaar door perfect te blenden in het natuurlijke haar. Balmain Hair Couture biedt een unieke 6 maanden kwaliteitsgarantie op alle 100% Human Hair producten in combinatie met de Balmain Professional Aftercare lijn.

Balmain Hair Couture biedt een unieke 6 maanden kwaliteitsgarantie op alle 100% Human Hair producten in combinatie met de Balmain Professional Aftercare lijn.

Geschikt voor: De Hair Dress is perfect voor het creëren van volume en lengte. Geschikt voor alle haartypes en dankzij de risicovrije applicatie ideaal voor dun, beschadigd haar.

Backstage secret: Combineer de Hair Dress met de Volume Supérieur om meer volume bovenop het hoofd te creëren. 

Inhoud:
• Hair Dress: Breedte: 26 cm, Lengte 40 cm
• Extensions hanger 
• Extension opbergzak
• Tail Comb
• 1 Meter extra Fill-In Strand
• 2 Security Clip

 Ook verkrijgbaar in 25 cm55 cmMemory®Hair en Extra Full versie.