Anke Marije

Hallo lieve mensen,

Nu is het mijn beurt om mijn kaartje te laten zien. Mijn naam is Anke Marije de Haan! In mijn vrije tijd mag ik graag reizen, lezen en gezellig wat afspreken met vrienden. Faidra en ik kennen elkaar al een tijdje. We zaten namelijk samen op de kappersopleiding in Leeuwarden! Daar waren we beide erg fanatiek en zou je ons kunnen omschrijven als ‘strebers’. Altijd keurig ons huiswerk af en genoeg modellen mee naar school.. soms tot ergernis van onze mede klasgenoten ;) Via Facebook hebben we altijd contact met elkaar gehouden en toen in oktober 2016 bij Faidra een vacature was heb ik die kans gepakt! Dat was een stap waar ik geen spijt van heb gekregen, want Perron 28 is een gezellige en ambitieuze kapsalon met leuke collega's.

Ik heb na mijn kappersopleiding zes jaar in een kapsalon in Heeg gewerkt. In Heeg en op het Perron heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende onderdelen in het kappersvak. Enkele voorbeelden daarvan zijn het knippen, opsteken en het kleuren van haar. Kort haar of lang haar; ik ben overal geknipt voor en zet mensen die een nieuwe coupe zoeken graag op het goede spoor. Door veel cursussen te volgen blijf ik op de hoogte van de laatste trends, stijlen en technieken.

Het is mijn doel om mensen een glimlach te geven tijdens hun bezoek aan de kapsalon, door een mooi nieuw kapsel, maar ook een leuk praatje in de stoel. Dus kom gezellig langs!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK