Charis

Dag reizigers!
Ik ben Charis en woon met mijn gezin in Sneek. In mijn vrije tijd mag ik graag wat afspreken met mijn vriendinnen, vind ik lezen leuk en ga ik graag winkelen.

Als jullie Anke Marije haar verhaaltje hebben gelezen hebben jullie gezien dat Faidra en Anke samen bij elkaar in de klas zaten… nou, dat is niet helemaal volledig want: ik was er ook altijd bij! We zaten dus toen al op hetzelfde spoor! Super leuk natuurlijk dat we nu allemaal samenwerken. Wie had dat gedacht. Ik denk onze lerares vast niet ;) Het voelt daarom heel relaxed en weet dat ik in een leuke salon terecht kom!

Na een intensieve stage periode in Joure ging ik daarna aan de slag bij 2 verschillende salons in Sneek. Ik ben ondertussen heel goed geworden in het knippen en kleuren van de dames maar vind vooral het heren-vak erg leuk om te doen!

Ik ben blij dat ik me aan deze inmiddels lange trein mag aankoppelen en met het team te zorgen voor een volledige en goede reis!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK