Judith

Hallo Passagiers van het Perron, hierbij wil ik me graag aan jullie voorstellen!
Mijn naam is Judith en mag mij als trotse 7e wagon aansluiten bij het team. Ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes in Sint Nicolaasga. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden. Daarnaast hou ik van lekker koken en ben ik veel aan het sporten.

Het was voor mij altijd al duidelijk dat ik een creatief beroep wilde beoefenen. Ik heb daarom niet alleen gekozen voor het kappersvak, maar ben daarna nog door gaan leren voor schoonheidsspecialiste en ook voor nagelstyliste. Een mooi volledig pakket dat nu ook bij het Perron heel goed van pas gaat komen!
 
Jarenlang heb ik in andere salons gewerkt als allround medewerker maar vanaf heden mag ik me salonmanager van Perron 28 noemen. Ik stap weliswaar eerst in als kapster en gaande weg zal ik taken van Faidra gaan overnemen wat betreft administratie en management van dit groeiende team! Daarna kan ik met vol enthousiasme stoppen bij de volgende halte: uitbreiding!
Naast de kapsalon gaan we dit jaar namelijk ook een schoonheidssalon en nagelstudio opzetten zodat er een totaal concept ontstaat aan de Willemstraat. Genoeg werk aan het spoor dus!
 
Ik zie dit als een mooie uitdaging om deze prachtige salon naar een hoger niveau te tillen en een nog groter begrip in Sneek te laten worden. Ik werk 4 dagen in de week en kunt me tegenkomen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Je kunt vanaf nu online alvast een afspraak bij me inboeken dus tot snel!

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK