Marloes

Beste reizigers van dit drukbezochte station! Het is hier nu zo druk dat er zelfs een 5e wagonnetje mag aankoppelen en ik ben heel blij dat ik dat ben :)

Mijn naam is Marloes, en woon samen met mijn vriend en 2 lieve kindjes in Sneek. Ik doe graag wat leuks met vriendinnen, hou van winkelen en heb interesse in fotografie en interieur.
 
Ik ben van mening dat je je zelf moet blijven ontwikkelen en vooral in ons vak is dit erg belangrijk. Met mijn 15 jaar ervaring als kapster ben ik daarom nog lang niet uitgeleerd, we leren elke dag nog van elkaar en vind het altijd leuk om trainingen te volgen die ons worden aangeboden.
 
Het is voor mij een uitdaging om de kleinste passagiers op hun gemak te stellen en ze de ervaring mee te geven dat het leuk is om naar de kapper te gaan. Verder zou ik me nog verder willen verdiepen in de mogelijkheden van extensions en het opsteken van bruidskapsels.
 
Het lijkt me leuk elkaar eens te ontmoeten bij mij in de stoel!

Ik ben er een aantal dagen door de week en de zaterdagen wisselen we af, dus ben er niet altijd maar kijk gerust online of doe een belletje naar de salon.
 
Groetjes Marloes

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op, óf plan direct je bezoek in bij Perron28. Wij heten je van harte welkom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK