Illuminating Mask Silver Pearl

€ 65,00
Balmain Illuminating Mask Silver Pearl is een haarmasker speciaal voor blond en zilverkleurig haar. De zuivere violette pigmenten corrigeren koperachtige en gele tinten en geven het haar een kristalgrijze- of koelblonde kleur! Verrijkt met quinoazaad olie, kokosolie, macadamia olie, zonnebloemzaadolie, barnsteenzuur, argan elixir en zijde- en kasjmierprote├»ne. Deze ingredi├źnten versterken, beschermen en conditioneren het haar optimaal.
Merk: Balmain

Beschrijving

Balmain Illuminating Mask Silver Pearl is een haarmasker speciaal voor blond en zilverkleurig haar. De zuivere violette pigmenten corrigeren koperachtige en gele tinten en geven het haar een kristalgrijze- of koelblonde kleur! Verrijkt met quinoazaad olie, kokosolie, macadamia olie, zonnebloemzaadolie, barnsteenzuur, argan elixir en zijde- en kasjmierproteïne. Deze ingrediënten versterken, beschermen en conditioneren het haar optimaal.

- Corrigeert ongewenste koperachtige en gele tinten 

- Behoudt een zilveren en kristal grijze kleur

- Handig om te gebruiken tussen kleurbeurten door

- Voor blond en zilverkleurig haar

Gebruik: breng aan op de lengtes van handdoekdroog haar. Masseer zachtjes in en spoel na 10 tot 15 minuten uit. Gebruik in combinatie met de Balmain Illuminating Shampoo Silver Pearl voor de beste resultaten! Overmatig gebruik raden wij af. Gebruik afwisselend met bijvoorbeeld de Balmain Moisturizing Shampoo & Conditioner.