Illuminating Mask White Pearl

€ 65,00
Balmain Illuminating Mask White Pearl is speciaal voor geblondeerd en gehighlight haar. Geblondeerd en gehighlight haar hebben veel onderhoud en touch-ups nodig. Dit masker is verrijkt met pure violet pigmenten, die helpen om ongewenste warme tonen te verwijderen en de haarkleur te verhelderen! Bevat quinoazaad olie, kokosolie, macadamia olie, zonnebloemzaadolie, barnsteenzuur, argan elixir en zijde- en kasjmierprote├»ne. Deze ingredi├źnten versterken, beschermen en conditioneren het haar optimaal.
Merk: Balmain

Beschrijving

Balmain Illuminating Mask White Pearl is speciaal voor geblondeerd en gehighlight haar. Geblondeerd en gehighlight haar hebben veel onderhoud en touch-ups nodig. Dit masker is verrijkt met pure violet pigmenten, die helpen om ongewenste warme tonen te verwijderen en de haarkleur te verhelderen! Bevat quinoazaad olie, kokosolie, macadamia olie, zonnebloemzaadolie, barnsteenzuur, argan elixir en zijde- en kasjmierproteïne. Deze ingrediënten versterken, beschermen en conditioneren het haar optimaal.

- Corrigeert ongewenste warme kleuren

- Onderhoudt koel blond haar, vooral tijdens de zomer

- Handig om te gebruiken tussen kleurbeurten door

- Voor geblondeerd en gehighlight haar

- Verheldert de haarkleur zonder het grijs te maken

Gebruik: Breng aan op de lengtes van handdoekdroog haar. Masseer zachtjes in en spoel na 10 tot 15 minuten uit. Gebruik in combinatie met de Balmain Illuminating Shampoo White Pearl voor de beste resultaten! Overmatig gebruik raden wij af. Gebruik afwisselend met bijvoorbeeld de Balmain Moisturizing Shampoo & Conditioner.