Travel Size Balmain Homme Bodyfying Conditioner 50ml

€ 13,00
Dagelijkse conditioner in travel size, speciaal ontwikkeld voor mannen met dunner wordend haar. Verdikt de haarvezel en stimuleert de haargroei. Geparfumeerd met de intense amber- en houtachtige geur van Balmain Homme die krachtige citrusfrisheid van Bergamot combineert met het houtachtige aspect van droog sandelhout. - Voor mannen met dunner wordend haar - Verdikt de haarvezel - Voor ultieme voeding, hydratatie en herstel
Merk: Balmain

Beschrijving

Wanneer mannen ouder worden, kunnen ze dunner wordend haar ervaren. Hoewel er niets aan de genetica te doen is, helpt de Balmain Homme Bodyfying verzorgingslijn om de haargroei te stimuleren, maakt het haar dikker en geeft een liftend effect. 

De Balmain Homme lijn bestaat uit selectieve groomingsproducten exclusief ontwikkeld voor mannen die zijn geparfumeerd met de intense amber- en houtachtige geur die de krachtige citrusfrisheid van bergamot combineert met het houtachtige aspect van droog sandelhout.

HOW TO USE

Breng aan op handdoekdroog haar en masseer zachtjes in. Voor een optimaal conditionerend effect, laat de conditioner minimaal 3 minuten inwerken alvorens het haar grondig uit te spoelen. Gebruik het in combinatie met de Bodyfying Shampoo en Activating Scalp Treatment voor een optimaal resultaat.