All Purpose Spa Brush

€ 68,00
Professionele All Purpose Spa Brush met een blend van nylon borstel haren en 100% wildzwijnharen. De unieke structuur van de wildzwijnharen verdeelt de natuurlijke oliƫn vanaf de haaraanzet tot aan de haarpunten. Door de haarstrengen van een kleine hoeveelheid talg te voorzien, zorgt de Spa Brush voor verzorgd haar en voegt deze glans toe zonder styling producten te gebruiken.
Merk: Balmain

Beschrijving

De natuurlijke eigenschappen van de wildzwijnharen helpen het haar te verzorgen door de oliën te verspreiden van de aanzet tot de punten. Natuurlijke oliën werken als een anti-pluis serum die droog haar herstellen en glans toevoegen.

De wildzwijnharen en nylon borstel haren stimuleren de hoofdhuid en helpen het haar vrijwel pijnloos te ontwarren. Regelmatig borstelen met de All Purpose Spa Brush voorkomt de opbouw van oliën op de hoofdhuid wat het haar vettig maakt, waardoor het haar minder vaak gewassen hoeft te worden. Het stimuleert de hoofdhuid en verhoogt de bloedstroom, waardoor de haargroei verbeterd.

De zwarte borstel is zeer geschikt om het haar pijnloos door te kammen, ligt lekker in de hand en bied comfortabele grip.

Speciaal ontwikkelt voor normaal haar, de pinnetjes in combinatie met de wildzwijnharen zijn een perfecte combinatie en is onze persoonlijke favoriet!