Contour Comb

€ 19,00
Kleine, handgemaakte en gepolijste professionele kam voor het comfortabel knippen van haar. Met wijde en fijne tanden voor trimmen van de contouren. De rechte randen helpen een strak knipresultaat te creƫren, de speciale hoektand maakt het mogelijk eenvoudig een sectie haar op te pakken.
Merk: Balmain

Beschrijving

Contour Comb
Handgemaakte en gepolijste Comb Collection voor comfortabel knippen en stylen. Gemaakt van duurzaam cellulose acetaat met antistatische eigenschappen. In tegenstelling tot met de gietvorm gemaakte kammen, zijn handgemaakte kammen achteraf met de hand gepolijst om te verzekeren dat de tanden glad en vrij zijn van scherpe randen en imperfecties Om schade aan het haar en gespleten punten te voorkomen. Geschikt voor iedere haarstijl.

Kleine, handgemaakte en gepolijste professionele kam voor het comfortabel knippen van haar. Met wijde en fijne tanden voor trimmen van de contouren. De rechte randen helpen een strak knipresultaat te creëren, de speciale hoektand maakt het mogelijk eenvoudig een sectie haar op te pakken.

Ontdek de hele Balmain Paris Hair Couture Comb Collection: 
Texture Comb | Cutting CombColor Comb