Mini All Purpose Spa Brush

€ 39,00
Professionele Mini Spa Brush met een blend van nylon borstel haren en 100% wildzwijnharen. De unieke structuur van de wildzwijnharen verdeelt de natuurlijke oliƫn vanaf de haaraanzet tot aan de haarpunten.
Merk: Balmain

Beschrijving

De kleine versie van onze all-time favorite: de mini spa brush! De natuurlijke eigenschappen van de wildzwijnharen helpen het haar te verzorgen door de oliën te verspreiden van de aanzet tot de punten. Natuurlijke oliën werken als een anti-pluis serum die droog haar herstellen en glans toevoegen.

De wildzwijnharen en nylon borstel haren stimuleren de hoofdhuid en helpen het haar te ontwarren. Regelmatig borstelen met de All Purpose Spa Brush voorkomt de opbouw van oliën op de hoofdhuid wat het haar vettig maakt, waardoor het haar minder vaak gewassen hoeft te worden. Het stimuleert de hoofdhuid en verhoogt de bloedstroom, waardoor de haargroei verbeterd.

Perfect om mee te nemen in de tas, of voor de moeders met kinderen onder ons. Geen commentaar meer als je het doorkamt met deze borstel!